+385912521292
Magic Vladimir | Mađioničar Vladimir | About
Magic Vladimir. Mađioničar Vladimir Štimac, vrlo talentirani mađioničar, rođen je 5. svibnja 1977. u Zagrebu. Godine 2011. stupio je u brak te postao otac troje djece. Njegova stručnost obuhvaća close-up mađioničarstvo s kartama i dječje mađioničarstvo, a njegovi trikovi su precizni, elegantni i čarobni.
 
Na kojim je natjecanjima sudjelovao Vladimir?
Vladimir je postigao prva mjesta na natjecanjima 1991., 2006. i 2007. godine u kategoriji trikova s kartama (close-up), demonstrirajući izvanredne vještine i posvećenost umijeću. Nadahnuće i podršku pronalazi u poznatom mađioničaru Michaelu Vincentu, dugogodišnjem prijatelju i mentoru. Na “Magic weekendu u Zagrebu 2014.” pozvao je Michaela da održi predavanje i nastup, okupivši mnoge mađioničare. O ovom događaju pogledajte na www.iluzionist.com
 
Koje vještine posjeduje Vladimir?
Osim mađioničarstva, posjeduje izuzetne vještine izvan tog područja. Njegova komunikacijska vještina, razumijevanje napredne psihologije te iznimno visok IQ od 168. Brzo rješava Rubikovu kocku bez gledanja i pamti redoslijed igračih karata.
 
Prepoznaje važnost neverbalne komunikacije, razumijevanja tijela, gestikulacije i izražavanja emocija bez riječi. To mu omogućuje stvaranje nevjerojatne atmosfere tijekom nastupa i interakciju s publikom na dubljem nivou.
 
Vjeruje da povjerenje dolazi s vremenom i iskustvom te da je biti dobar čovjek temelj svega. Njegova predanost pružanju kvalitetne usluge jamči sigurnost, očekivane efekte i nezaboravno iskustvo za publiku.
 
Vladimir Štimac, mađioničar s bogatim iskustvom i strašću za mađioničarstvo, neprestano zadivljuje publiku iznimnim trikovima, šarmom i jedinstvenim pristupom magiji.
Magic Vladimir Mađioničar Vladimir Štimac
Magic Vladimir | Mađioničar Vladimir | Michael Vincent & magic Vladimir